Novinky

Tradiční koření pro uzení

Kaiserův průvodce tradičníma chutěma Když jsem projížděl svět a ochutnával nejrůznější pokrmy, narazil jsem na hromadu známejch i těch úplně neznámejch koření. Ale vám tady, sousedi, chci vyprávět o ...

ZAUZENÝ ROASTBEEF

Autor:  Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element.     Když jsem se jako mladej toulal po Británii, narazil jsem náhodou na pravýho britskýho Sira, co měl uzen...

FAQ

Časté otázky na e-shopu dají se u Vás koupit náhradní díly? Ano téměř na vše. mrkni do sekce náhradní díly kde najdeš všechno co potřebuješ. A když to nenajdeš tak nám napiš nebo zavolej určitě ...

UZENÉ PAPRIKOVÉ KLOBÁSKY

Autor:  Starej Kaiser Vaše prohlížeč nepodporuje audio element.     Co ti budu vykládat Sousede – s těma domácíma klobáskama to prostě jinak nejde. Když si je člověk pohlíd...

DŘEVO NA UZENÍ

- aneb na co myslet před uzením - Uzení je někdy kumšt a jindy zase alchymie. Tady jsem pro vás sepsal sloupeček základních informací o tom, jaký zvolit dřevo, potažmo štěpku k uzení. Tak se do toho ...

Hledáte dřevěnou udírnu? Zvažte kvalitnější alternativu se zárukou 5 let

Uzení je tradičním způsobem, jak konzervovat potraviny a dodat jim výjimečnou chuť. Ať už jste vášnivej gurmán a fajnšmekr, nebo jen milovník dobrýho jídla, volba správný udírny může zásadně ovlivnit ...

6 položek celkem
Zpět do obchodu