Kniha - Vše o uzení
Kategorie: | Knihy o uzení masa a ryb |
---|---|
? Příslušenství pro:: | Přenosná 50 a 100, Izolovaná 80 a 125, Elektrická 50 a 100, Elektrická 80 a 125, Elektrická 200, Rybářská 30 |
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů.
Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma nebo na chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě.
Dále se v knize dozvíte, proč je výhodné solit a nakládat maso do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.