Set bylinkových láků na ryby a maso
Kategorie: | Bylinkové láky na ryby a maso |
---|
Zvýhodněný dárkový set všech našich láků na vyzkoušení
Směsi se výborně hodí pro sladkovodní i mořské ryby. Velmi dobře poslouží i na drůbež a červená masa.
—Gerhardova receptůra—
vylepšená klasika: dominuje bobkový list s jalovcem a černým pepřem, doplňuje pomerančová a citronová kůra
Výborný na pstruha a vepřový
—Johannova receptůra—
zajímavá směs koriandru, fenyklu, anýzu, zázvoru. Doplňuje ho černý a zelený pepř
Vyzkoušejte na makrelu, pražmu anebo kuřecí prsa
—Helmutova receptůra—
celé plátky česneku, tymián, kmín a černý pepř
Vyzkoušená klasika na kapra anebo vepřový maso
—Ulrichova receptůra—
směs u nás tradičních bylinek: libeček, medvědí česnek, celerová nať, také oregano, bazalka, tymián a doplněné o sladkou kořenovou zeleninu a hořčičné semínko.
Hodí se všude, kde je vítaná příjemná bylinková chuť
Použití:
Jak se to s tím to? Celý sáček rozpustíme v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlého láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hodin...to je tak zhruba přes noc. Větší ryby a filety zvládnou noci i dvě.
S masem tolik spěchat nemusíte, běžné šrůtky o váze cca 1 až 1,5 kg tam nechte minimálně 7 až 10 dní. U masa je nutné lák povařit 5 až 8 minut a koření poté scedit). Drůbež podle velikosti potřebuje pobýt v láku 2 až 5 dní. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a také dobře osušte.
Balení: 4× 350 g (každé balení pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo masa)
Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl a ani "éčka" nebo jiný pomocníčky
Expirace min. 1 rok
Vyrobeno v Česku
KAISER Company s.r.o.
Budín 170, PSČ 59451, Křižanov
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.