Zdravím sousedé, přes Svátky jsem upravil otevírací dobu. V Křižanově Vás rádi obsloužíme 20.,23. i 30.12. V Brně bude od 20.12. do 1.1. zavřeno.

Obal na salámy a sýry 58 / 50

Můžeme doručit do:
27.12.2024
Skladem
Značka: KAISER
286 Kč / balení 57 Kč / 1 ks

Kaiserův obal na salámy a sýry dodávám v nenatištěném, bezbarvém provedení. Je vhodný pro uzení. pyšní se pevně spojenou voštinovou síťkou a kalibrem 58. Celková délka činí 50 cm. Tento obal umožňuje zpracování uzenin v odpovídajícím rozměru bez dalších úprav. V balení najde hned 5 kusů tohoto střeva.

Využití

Uzené fermentované (syrové) a vařené klobásy, stejně tak tepelně opracované šunkové výrobky a tvrdé nebo tavené sýry.

Výhody

Střívko vytváří působivé kontury díky pevné voštinové síti, a tím přispívá k lákavému vzhledu finálního výrobku. Jeho použití zjednodušuje snadná manipulace, protože síť a obal lze nasadit v jednom kroku. Povrch přilne k masové směsi, zároveň však zůstává snadno sloupnutelný. Materiál se vyznačuje vysokou mechanickou pevností, zajišťuje optimální zrání a dobře přijímá kouř. Díky stabilnímu kalibru lze dosáhnout konzistentních výsledků.

 Obal má voštinovou síť díky které má výsledek netradiční a dekorativní vzhled.

díky své dobré přilnavosti k masové směsi je ideálním obalem pro fermentované salámy s dlouhou dobou zrání. výrazné smrštění navíc zajišťuje optimální přizpůsobení obalu během sušení.

hodí se zejména pro fermentované a vařené salámy určené k plátkování s dekorativním tvarem řezu. Díky velmi nízké přilnavosti lze obal snadno sloupnout.

Kaiserův obal na salámy je díky velmi snadnému sloupnutí obzvláště vhodný pro použití při krájení u uzených, tepelně opracovaných šunkových výrobků, ale také pro fermentované klobásy.

doporučené zpracování

Doba máčení:
20 minut pro jednotlivé kusy
30 minut pro celé balení naráz (při vysoké hustotě seskupení se doba prodlužuje)

Teplota vody: 20°C 40°C. Ideální: 30°C.

Plnění a uzavírání

Uzavírat lze všemi běžnými klipovacími stroji nebo vázacími způsoby.
Pro obal je třeba zvolit větší klip než u vláknitých střívek bez sítě.

Uzení a zrání

Vhodné pro všechny způsoby uzení a zrání.

Ohřev a chlazení

Klobásy podle hmotnosti zavěste nebo položte a ohřejte na požadovanou vnitřní teplotu. Následně zchlaďte na požadovanou vnitřní teplotu. Vyhněte se proudění vzduchu během zavěšení.

Skladování

Uchovávejte v chladu a suchu
Teplota 3 – 24°C a relativní vlhkost 45 – 75%
Chraňte před mrazem

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu