Kniha - Uzení

Můžeme doručit do:
25.11.2024
Skladem
472 Kč / ks

 

 

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodloužení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
 
 
 
 
Formát: 215 × 270 mm
Počet stran: 160 stran

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
5
D Avatar autora | 27.7.2023
Dobrá knížka, hezky nafoceno.
1
JZ Avatar autora | 20.7.2023
Nejedná se o knihu ale o časopis !!! O uzení a nakládání se toho člověk také moc nedozví. Neodpovídá popisu.
K Avatar autora Kamil (Administrátor) 21.7.2023
Dobrý den pane Zusko, knihy se musím zastat, protože patří mezi nejhezčí na našem trhu, co můžete v českém jazyce koupit. Uzení přehledně rozebírá na 160 stranách od základů a srozumitelně. Většina knihy se navíc věnuje receptům od uzení samotného masa až po jeho použití. Pokud jste čekal větší objem textu, tak pro vás bude vhodnější kniha Vše o uzení a nebo zkuste mrknout na náš web: https://www.udirny.cz/o-uzeni/ Peníze za knihu vám samozřejmě vrátíme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu