Kniha - Uzení
Kategorie: | Knihy o uzení masa a ryb |
---|
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodloužení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
Formát: 215 × 270 mm
Počet stran: 160 stran
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
4,3
6 hodnocení
5
4
3
2
1
5
D
Dagin
Dobrá knížka, hezky nafoceno.
1
JZ
Jan Zuska
Nejedná se o knihu ale o časopis !!!
O uzení a nakládání se toho člověk také moc nedozví. Neodpovídá popisu.
K
Kamil
(Administrátor)
Dobrý den pane Zusko,
knihy se musím zastat, protože patří mezi nejhezčí na našem trhu, co můžete v českém jazyce koupit. Uzení přehledně rozebírá na 160 stranách od základů a srozumitelně. Většina knihy se navíc věnuje receptům od uzení samotného masa až po jeho použití. Pokud jste čekal větší objem textu, tak pro vás bude vhodnější kniha Vše o uzení a nebo zkuste mrknout na náš web: https://www.udirny.cz/o-uzeni/
Peníze za knihu vám samozřejmě vrátíme.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář