Kaiserův bylinkový lák - Gerhardova receptůra

Můžeme doručit do:
25.11.2024
Skladem
Značka: KAISER
69 Kč / ks
Kategorie: Bylinkové láky na ryby a maso
? Dřevo pasuje na: Drůbež, Vepřové, Ryby
kaiser_lak_na_uzeni_gerhardova_receptura
OD 5 kusů -10%

 

 

Gerhardova receptura vychází z tradičního koření pro uzení jako je bobkový list, jalovec a černý pepř. Směs jsme doplnili ještě o citrusovou kůru a muškátový květ, které společně uvolňují nádherný aroma.

 

Směs se výborně hodí pro sladkovodní i mořský ryby, drůbež a vepřový. Zkuste do láku naložit pstruhy a pozorujte, co to při uzení dělá s okolím!

Celý recept na uzený pstruhy najdete tady: GERHARDŮV UZENEJ PSTRUH

 

Jak se to s tím?

Celý sáček rozpustíme v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlýho láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hod...to je tak zhruba přes noc. Větší ryby a vysoký filety zvládnou noci i dvě. S masem tolik spěchat nemusíte. Nižší vepřovej bok tak na 10-14 dní a celý kuře tam nechte 24 až 48 hodin. U masa doporučuju koření z láku po převaření scedit, ať vám tam nedělá neplechu. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a také dobře osušte.

 

Balení: 350 g (pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo drůbeže)

Expirace: min. 1 rok od zakoupení

 

Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl, ani "éčka"

Vyrobeno v Česku

 

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
Avatar autora | 23.7.2024
Moc dobré.
5
P Avatar autora | 4.10.2023
Nejleopší lák, používám mimo ryb i na maso a vždy super
5
PJ Avatar autora | 17.7.2023
Na pstruha výborný. 👍
5
Avatar autora | 28.6.2023
Kupuji pravidelně

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu