SMOKEMEISTER® '200' Poloautomatická izolovaná udírna 2025
Kategorie: | Smokemeister® Poloautomatické udírny |
---|---|
Záruka: | 5 let |
? Hmotnost masa: | Až 35kg |
? Materiál: | Nerez |
? Druh topení: | Topeniště s el. spirálou a na dřevo |
? Externí odvod kouře: | Napojení na komín |
? Sezóna uzení: | Celý rok (udírny s izolací) |
? Zaměření: | Domácí a zahradní, Komerční použití |
? Model: | "200" |
? Velikost: | Velká udírna |
? Udírny s minimální obsluhou: | Smokemeister - generátor s filtrací kouře |
recepty a nechte se inspirovat!
Do Kaiserovo 200' nafutrujete 100 klobás, 50 pstruhů, nebo 35 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a
recepty a nechte se inspirovat!
Proviant zavěsíte za haček na nerezové tyčky a nebo pohodlně rozložíte na Rošty. vše najdete v základním balení u udírny. Mrkněte na moje tipy a
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
4,6
5 hodnocení
5
4
3
2
1
4
4
MV
Miroslav Vraný
Dodaná udírna je skvěle zvládnutá koncepčně i řemeslně a opravdu připomíná takové Volvo mezi udírnami. Jenže pak nastupuje návod, milé žvatlání zmateného Moraváka, "špricování, panstvo, vašnosto" a další se stane Vaší noční můrou, v celém návodu není schéma, často grafik něco nakreslí obráceně, či neidentifikovatelně. Na internetu ani videích nevidíte nikdy udírnu jako celek, ale jen kusy. Na konci už mi nervy plavaly kraula a začal jsem autora návodu nenávidět, nejsem panstvo, aby se mi mstili svou neschopností udělat jednoduché schéma s díly. Je to ohromná škoda, protože po řemeslné stránce a z hlediska provedení je to WAU.
KK
Kamil Kaiser
(Administrátor)
Dobrý den pane Vraný,
děkujeme za pochvalu zpracování. Návod doplníme o celkový pohled pro lepší orientaci, děkujem za zpětnou vazbu.
Ať udírna dál už dělá jen radost
5
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář