Kaiserova '100' elektrická přenosná udírna I 2025

Můžeme doručit do:
5.12.2024
Skladem
Značka: KAISER
9 600 Kč / ks
Kategorie: Kaiserovy elektrické udírny
Záruka: 5 let
? Hmotnost masa: Až 15kg
? Materiál: Nerez
? Druh topení: Topeniště s el. spirálou a na dřevo
? Sezóna uzení: Od jara do podzimu (udírny bez izolace)
? Zaměření: Rybářské, Domácí a zahradní
? Model: "100"
? Velikost: Střední udírna
Kapacita udírny
Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipyrecepty a nechte se inspirovat!
 
Design udírny
Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky proskleným dveřím můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. 
 
Použití udírny
Kaiserova 100' je jednoplášťová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu nebo na terasu a ric pic jí převezete třeba na chatu či chalupu.
 
Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 95 x 27 cm
Kapacita potravin: 15 kg
Váha udírny: 17 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Výkon spirály: 2000 W
Základní výbava Kaiserovo 100'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Doporučuju přikoupit Nakládací láky
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

5
11x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
1
Avatar autora | 23.11.2024
Ne fakt uz ad neoblubujou reklamama a jsk výborně kvality vtom udite onicem fakt ubohý výrobek dal jsem zato skoro 10000kc za hromadu šrotu fakt jenom upozorňuji lidi nekoupíte to ad prijde nejakej frajer ad ukaze umne doma jak výborně produkty bude vybírat jako kdybyste udílení v komíně na střeše ale fakt termodtat úplně nanic nevypinase okamzite uplyne oštěpy hoci co no proste katastrofa fuj prominutím fakt fujjj Skoda penez a budu to reklamovat !!!!
5
Avatar autora | 22.8.2024
+ Zatím nevyzkoušené, ale určitě bude perfektně fungovat.

5
Avatar autora | 22.7.2024
Funguje jak má.
5
Avatar autora | 8.5.2024
+ Bezproblémové použití, dobrý poměr cena-užitné vlastnosti.
+ Ideální pro zahradní "párty" akce.
+ Skladnost a přenositelnost.

5
Avatar autora | 22.2.2024
- Dosud nevyzkoušeno - je únor.

5
Avatar autora | 23.7.2023
- Vše je v pořádku, ale udělal bych aspoň o metr delší kabel.

5
O Avatar autora | 21.7.2023
Výborné, opravdu, vyzkoušeny zatím ryby, nádherně vyuzené, malá spotřeba pilin, pohodlná obsluha, vřele doporučujeme, příští týden udíme maso, ale to bude také výborné, jen o něco déle se bude udit.
5
Avatar autora | 11.7.2023
Překvapivě jednoduché rychlé,doteď jsem udil v Klasické udirně,s Kaisrovkou odpadá roztopeni Překládání,vyrobil jsem na zkoušku 5 kg.klobás,1 kuře a 1 kachnu,vše stejné jako z udírny na dřevo za mě palec nahoru. Udil jsem v Kaiserově 100 plně postačuje na domácí uzeni.
5
Avatar autora | 27.6.2023
Kamarád mě přesvědčil. Přišel mi model 2023 a rozdíl je markantní. Líbí se mi všechny ty detaily, tak doufám, že tomu budou odpovídat i výsledky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu